jjjjjjjj

cccccc


 

  

 

 

 

Workshop


G
oede koffie vereist drie dingen:

1) Goede kwaliteit en juiste brandingsproces van de koffiebonen

2) De juiste verhoudingen; zowel de afstellingen van uw machine, koffiemolen als de verhoudingen in het kopje (melk:schuim:espresso)

3) De juiste presentatie van de koffie

De Latte art workshops zijn er voor bedoeld om vooral de presentatie van de koffie aan uw gasten te verbeteren. Dit voegt een artistiek en professioneel aspect toe aan uw zaak. Daardoor zullen uw gasten waarde hechten aan de bezoeken aan uw zaak omdat er uniek en professioneel te werk gegaan wordt.
Latte art is een waar trekpleister.

Omdat latte art een typische ambachtelijke beoefening is, is er maar een manier om het onder de knie te krijgen: interactieve demonstratie van een barista die de fijne kneepjes ervan uitlegt, de juiste manieren en volgordes demonstreert, helpt bij het zelf proberen en tips geeft (veelal de juiste manier van het schuimen van de melk vergt veel oefening omdat de koffie niet alleen mooi moet zijn maar ook vooral erg lekker).

Zo krijgt u en uw medewerkers een goede basis om op te bouwen, zodat ieder een eigen latte art stijl kan ontwikkelen.

Dit geeft een nieuw dimensie aan "koffie zetten", zodat er meer plezier in het werk ontstaat. Vooral als de zelf verkregen creaties met trots aan de gast gepresenteerd kunnen worden.

Uw barista,

Ramón Kailani

© Ramón